Dede, meg meg szokták kérdezni, hogy hogy lehet ilyen undorító dolgot tartani? Aztán, amikor megmutatom Gyuliát, vagy képet róla, akkor nagy a csodálkozás, hogy jéééé, ez szép, nem is undorító... No comment:)
De már megszoktam a hülye sztereotipiákat a görényeim miatt. Szoktunk velük sétálni, és már ők szegénykék is voltak minden: ezüstróka, kismajom, kiskutya, vidra, borz, nyérc, menyét, kígyó!! És általában addig "tündibündi" állatkák, amig ki nem derül, hogy görények.. Utána jön: a "fúúúúj, ezek büdösek, vérszomjasak, vérrel táplálkoznak":)))
Élőállat: ezt szintén a görények miatt tudom, hogy általában a nem olyan állatfajtát tartó emberek előtt tabu-téma. Ha esetleg még görényesek között is előkerül ez a téma, rögtön óriási balhé lesz belőle - az etetünk vagy nem etetünk élő állattal, hisz ez állatkinzás és egyebek témában. Bár én speciel nem adok nekik élő egeret, patkányt, mert nem szeretnék a lakásban félig megrágott egértetemeket takarítani:), de ha lenne rá lehetőségem biztos kapnának. Hisz hiába adok nekik mindenféle más táplálékot, (még az állatorvos szerint is!!!), a legtöbb vitamin és megfelelő táplálék az egérben, vagy patkányban lenne a számukra..
Szóval együtt tudok érezni veled a kélgyós témában:))))
Kriszti