Quaint Creative Commons License 2004.10.12 0 0 281

Sziasztok:))

Huuuu, mennyit irtatok.:) Pedig már azt hittem kezd kihalni a topic.

Cebus: De igen, mondom, hogy Boxerem van!:)))  És nem csak mondom, van is.:)

És tényleg anniyra nem röfög, viszon nagyon tud horkolni.:)

Greylupus:

idézlek: Megnéztem a képeket, nagyon szépek:) és szép lett a terráriumod is:) De az egyik már majdnem felnőtt, nem? Csak a mintázatából gondoltam:)

Nos, köszönöm. :)) De még nincs kész egészen. Akarok beletenni még középre valami fát. Igazából szőlőtőkére gondoltam. Valami jópofa göcsörtösre.:) Az még szerintem jól muatna benne. Egy ismerösöm meg is igérte, hogy hoz a telkéről.

Ezzel lenne is kérdésem. Én ez simán be is rakhatom? Vagy valahogy fertötleniten kell?  A korukat illetően, meg a "felnöt" vagyis a nagyobbik az kb 3 hónapos. A kicsi meg kb 1 hónpos. Legalábis akitől kaptam az ezt mondta. A kicsit viszon nem nagyon tudtam lefényképezni. Az még nagyon fél. Bár mindkettöt szoktatom én is a kezemhez. A nagy már egészen jól viseli a dolgot. Viszont tegnap mit vettem észre.:)) A nagyobbik amikor a tücsiket vadászta a következöt tette. Szépen lassan oda cammogot, majd megállt és elkezdte sunyin figyelni. Aztén amikor lecsapot rá a farkát felemelte és olyan furán rázta közben. Vagyis inkább remegtette, mint a csörgökigyó a csörgöjét:) De egymás után többször is. Minden tücsinél. Ezt még idáig soha nem láttam. 

Cebus: te tényleg megkostolod az állataid kajáját?? Az emberre nem káros vagy mérgező? A száraz kutyakaját is megkostolod? Ja és a tücsök milyen volt?:))))))))))

Jól vettem ki a szavadból, hogy neked van szakálas agáma? Azok is tetszenek. Mulkor láttam a kereskedönél, ahol a tücsiket veszem.

Van egy hülye kérdésem. A leopárd gekkokal lehet egy terráriumban más sivatagi gyik féle is? Vég ül is a vadonban is találkoznak más lénynekkel. Nem?

Csak mert ugy vettem észre, hogy tul nagy let 2 gekkonak a terrárium:)

De lehet majd szerzek még hozzájuk.

Tényleg van valakinek felesleges két lány túlszaporulat miatt??:))))))))))))))))))

Üdv:

Quaint