Van bújókája:) Egyik egy palalemez nekitámasztva a "sziklafalnak", a másik pedig magában a sziklafalban van - ott úgy lett megcsinálva, hogy van egy beugró, ahová beültettünk pár apró kövirózsát. Oda is be tud úgy menni (a kövirózsák és a fal közé), hogy ne érje fény közvetlenül. Bár ezt a beugrót inkább picinek szerette, mert akkor be tudta magát úgy ásni a kövirózsák közé, hogy a frász kerülgetett, hogy hol lehet:)))
Kézhez szoktatás. Tudom, hogy hüllök és kevésbé szeretik a tapizást:) Én is csak annyira akarom kézhez szoktatni, hogy ha valamiért meg kell fogni, akkor ne törje ki a frász, hogy "valaki meg akarja enni":) hanem tudja, hogy nem fogom bántani. De csak addig "balhézik", amig megfogom, ha már a kezemben van, akkor szó szerint úgy kell letessékelni, hogy menjen már vissza a terráriumba:)
A vitaminokat pedig felirtam:) és ha ez elfogy, akkor kipróbáljuk az általad javasoltat.
Nem valószínü, hogy tenyészteni fogom ökelmét, mert a párom már igy is hosszú harcok árán ment bele a gekkótartásba, de szeretném, ha hosszú ideig velünk élne (mármint a gekkó:).
Egyébként nem nagyon gáz, ha egyedül lesz? (tudom, ez hülye emberi gondolat, hogy minden élőlény szeret maga körül másikat látni). Azzal tisztában vagyok, hogy milyen párosításban lehet tartani a gekkót, de ha egyedül marad, nem lesz depressziós? (bocsi a lökött kérdésért:)
Kriszti