Törölt nick Creative Commons License 2004.10.12 0 0 278

1. Ez egyáltalán nem rossz, csak legyen közte hüvös hely bújókával.

A kicsavart lábak nekem is a csúcs! Legelőször amikor megláttam hogyan fekszik, ezerrel nyúltam a terkóba, és megemeltem. Szegény! Hogy meglepődött!! :-))))

Erre a pózra lehet mondani, hogy kinyúvadt. :-)))))

A kézhez szoktatás dolog igen érdekes, mivel hüllőkről beszélünk. Nálunk csak a nagyobbik nőstény szereti. Igen, mondhatom ezt: szereti.

Viszont Ramona minden további nélkül elvan nálunk. A többiek már kicsit macerásak.

A szakálla agáma tud még ilyen nyugodt maradni, ha kézbe veszik. Szerintem ő is élvezi.

2. Biztos vagyok benne, hogy nem adott neked vacakot, de előbb-utóbb el fog fogyni, ami nálad van. Akkor viszont érdemes utánajárni a dolognak. A neve mindegy a készítménynek, csak az arányok legyenek benne jók. Arra figyelj, hogy minél kevesebb legyen benne a foszfor (hiszen azt a takarmányból nyerik ki nagy arányban), mert ha túl sok van benne, akkor köszvényes lehet tőle az állat. Nem valami szívderítő látvány belülről az ilyen. :-((((

Ezért mondtam, hogy vitaminja válogatja, hogy milyen gyakorisággal adagolod.

És azt se felejtsük el, hogy nekik is van egyéni ízlésük.

Bár a korvimin promotorral olyan jóízű, hogy azt mindegyikük szereti. Én is  megkóstoltam. Édeskés, olyan, mint a gyermektápszer.  (egyébként minden állatomnak megkóstolom a takarmányát, még a kutyakaját is. lehet, hogy hülyének néznek sokan emiatt. de baromira nem érdekel. :-)))  )

3. Úgy értettem, hogy talajként alkalmazod. Homok és kavics helyett. De ha nem akarod elrontani a terkó design-ját (amit megértek), akkor helyezd el egy kis tálkában.

Ha véletlenül felnyalja a tücsökkel az is jó.

cebus

Előzmény: Greylupus (277)