Greylupus Creative Commons License 2004.10.12 0 0 271

Szia:)

Megnéztem a képeket, nagyon szépek:) és szép lett a terráriumod is:) De az egyik már majdnem felnőtt, nem? Csak a mintázatából gondoltam:)

Lenne egy nagyon hülye kérdésem - hátha tudtok segíteni, vagy megnyugtatni.

Gyula kb két hete már 12 forintos tücsköket kap - azok már tudnak ciripelni is, akkorák:)

Viszont úgy vettem észre:

A tücsköknél - ezek kevésbé ellenállóak, mint a picik. A piciket simán 3-4 napig is el tudtam tartani a tárolóban, egy sem pusztult el. Ezek a "nagyok" viszont egyrészt mindig felfalnak 1-2 társukat, ráadásul hamarabb el is pusztulnak. Kb 8 darabből max 5-t tudok felhasználni, a többit megeszik, elpusztul..

A gekkónál pedig: ugye a nagyobbakból kevesebbet eszik, hamarabb jól is lakik. Viszont nagyon büdös lett az ürüléke. Naponta szedem ki a terráriumból a végterméket (idétlen módon nem a homokba végzi a dolgát, hanem az egyik sziklapárkányra:)), de eléggé terjeng a szag a terráriumban - elég, ha kinyitom, máris érzem..

Ez mennyire normális? Vagy a szellőzéssel, vagy a táplálékkal vagy mivel lehet baj?

Gyula üdvözletét küldi minden gekkónak és gazdijának:), a képen ippeg egy tücsökkel "barátkozik":) - itt már jóllakott, érdekes módon ilyenkor nem érdekli a tücsök, volt olyan, hogy a tücsök simán odébbzavarta:)))

Üdv.

Kriszti

Előzmény: Quaint (268)