Jó lehet a pálinka! Érdekelne! :-)
Ha többet terem és nem eszi mind meg a családom, lesz belőle lekvár, bor. (nem tudok pálinkát csinálni:-()
De mindez az érett gyümölcsökből készül.
Én most éppen azt szeretném felhasználni ami nem fog beérni, bár a héten (talán meghallotta sírámaimat) elkezdett néhány szem beérni, ezt addig szokta csinálni míg végleg el nem romlik az idő. Most tán van egy kis remény.:-)
Mindenesetre lesz még éretlen is bőven.
Én arra gondoltam amit pl. szilvából szoktak csinálni(na nézd csak! hát nem a pálinkára:-> ) szóval féligérett szilvából ecetesszilvát, nagyon szereti a családom, húsokhoz enni.
Gondoltam kipróbálnám a fügéből is.
Valaki azt mondta szirupban eltéve jó a süteményekbe tenni télen.
Egyébként köszönöm a dícséretet, biztos jó fajta.:-)