kiwancsi Creative Commons License 2004.10.12 0 0 76

 

 

Jó lehet a pálinka! Érdekelne! :-)

 

Ha többet terem és nem eszi mind meg a családom, lesz belőle lekvár, bor. (nem tudok pálinkát csinálni:-()

De mindez az érett gyümölcsökből készül.

Én most éppen azt szeretném felhasználni ami nem fog beérni, bár a héten (talán meghallotta sírámaimat) elkezdett néhány szem beérni, ezt addig szokta csinálni míg végleg el nem romlik az idő. Most tán van egy kis remény.:-)

Mindenesetre lesz még éretlen is bőven.

Én arra gondoltam amit pl. szilvából szoktak csinálni(na nézd csak! hát nem a pálinkára:-> ) szóval féligérett szilvából ecetesszilvát, nagyon szereti a családom, húsokhoz enni.

Gondoltam kipróbálnám a fügéből is.

Valaki azt mondta szirupban eltéve jó a süteményekbe tenni télen.

 

Egyébként köszönöm a dícséretet, biztos jó fajta.:-)

Előzmény: st.judit (75)