harpokratesz Creative Commons License 2004.10.11 0 0 1928

jó kis CURE hétvége volt z MTV-E-pon. felvettem vagy két és félórás anyagot: tíz legjobb(?) klip; ismert zenészek, fanok dicséretei; interjúk Robert-tel és a többiekkel; egy USA-beli talkshow, Marilyn Manson konferansziéval az élen(!), és mindenféle utánzatok, lenyúlások...

-----------

tegnap éjszaka ment a Cool Tv-n: Madonnával az ágyban ('90-es világkörüli turné), vastag piros karikával!!!

kiváncsiságból megnéztem miket csinált a színpadon anno, nem mintha nem tudtam volna róla:)) Kanadában le akarták csukni koncert után, erkölcstelenség és közszemérem sértés miatt, mert az előzetes tiltás ellenére, mégis előadta a maszturbálos-orgazmusos jelenetet:))))

nade, nem ő az egyetlen a rockvilágban, akit folyton börtönnel fenyegettek, mint tudjuk:))

-----------

jah, erről jut eszembe, hogy Prince-nek is van egy nagyon hasonló aktfotója, mint Gackt-nak, ő is totál csupasz, még a beállás is ugyanaz, a különbség annyi, hogy nem fekszik, hanem ül, de lehet, hogy csak a képet fordították úgy. ő is az egyik lábával takar...:)))  a kép a '85-ös Lovesexy album borítója, ha egyszer megtalálom a neten, beteszem.