Supernovablaster Creative Commons License 2004.10.08 0 0 911

Megértem, hogy frusztrál ez a dolog, és tök rendes volt tőletek, hogy a technikai hiba ügyében közbenjártatok, ám lásd be, ha a simogató kéz gazdája egyszer csak üt, rúg, akkor ne csodálkozzon, ha tökön harapják. Persze, amióta moderátor lettem, azóta megértőbb és türelmesebb vagyok, még az ilyen cinikus megjegyzésekre is kulturált hangnemben reagálok. Kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, azt kell, hogy mondjam. És vállalom az ifjúkori bohóságaimat, azok is életem részei, így vagyok egész.

Ellenben - csak hogy rátérjünk a ti kis bohóságaitokra - szurival minden moderátori gyűlésen és szakmai fórumon feltesszük a kérdést Nektek, kedves moderátortársak, hogy Alternativ Thor végleges törlése (amely eléggé fércmunka volt, némely topikokban megmaradtak a hozzászólásai név nélkül, mint például ebben is, más topikokból meg totál eltűntek, ejnye, Gépház, miféle megszüntetés ez?) indoklás nélkül hogyan egyeztethető össze a lelkiismeretes és progresszív moderátori munkával. És a válasz csak vállvonogatás meg bamba tekintetek sora. Ilyenkor megrendül a hitem az emberi jóságban és tisztességben.

Előzmény: Zöld Pofa (910)