fighting Creative Commons License 2004.10.08 0 0 1663

Igazad van!

Talán nem kellett volna, hajnal 3/4 kettőkor egy drámai Braves-Astros után reagálni Jani cikkére. De már kicsit unalmas ez a nagy Yankees utálat. Pedig én sem rajongók értük, bár nem is utálom őket!

Az meg, hogy kiöregednek a nagy sztárok, hát ....

Persze vannak öregebbek tagjai a csapatnak, de pl. az infield átlagban 30, van még legalább 4-5 jó évűk. Az OF már más kérdés, de számtalan példa van a sport számtalan területéről, hogy egyre inkább kitolódik az igazán jó sportolók visszavonulása.

Csak pár példa, bár nem is kell, mert én hülye vagyok, és mivel te okosabb vagy nálam pontosan tudod, hogy kikről beszélek!:)

S tény, hogy ott 35 az átlagéletkor, de nekik is van még legalább 2-3 jó évük.

A dobókérdés az már más. Arra céloztam az elöző kifogásolt hsz-mben, ha Jani azt jelöli meg a közelgő bukás okának, hogy nincs olyan meghatározó dobójuk, mint a Cubsnak Wood és Prior, a Red Soxnak Schilling és Martinez, vagy a Marlinsnak Beckett és Willis, akkor lett volna némi igaza.

De az is igaz, hogy amig a Yankees egy ilyen jól prosperáló vállalkozás-és ha jól tudom idén single season record volt a nézőszámuk-nem lesz gond, ne adj isten megvenni, akár Woods-ot, Prior-t, Sheets-t, Oswalt-ot stb.

Ja és még valami.

Az lehet, hogy Jani szerint a Yankees kiárusította a minor league csapatait, de nem hiszem, hogy gondot jelente új játékosokat találni. Gondolom amennyien utálják, annyian szeretnének is náluk játszani. Szvsz van miből meríteni. S persze az is igaz, hogy ilyen vonulat, mint a Jeter fémjelezte, nem születik minden évben. De erre is van példa más sportágakból, de nem sorolnék a fent emlitett okokból kifolyólag.

S akkor máris nem beszélhetünk a Birodalom hanyatlásáról.

Az meg, hogy nem nyertek már 3 éve.

Hát ettől szép igazán a sport.

S csak halkan kérdezem meg, nem unalmas egy kicsit a Kanizsa sorozata?

Bocs, ha hosszú lett!

Előzmény: riska (1657)