Na szóval azért vannak olyan üzeneteim amibne válaszolok valamire mert ez egy fórum ahol szokás válaszolni az elhangzottakra.
Egyrészt nem vagyok dilis;) hogy magammal beszélgessek illetve a fantom nickjeimmel mint itt nagyon sokan. Nézz bele egy vv topicba ott nem egy ember van aki hetekig minden nap elkomunikál magával....;) De ha neki ez jóó.. Egészségére!
Na már most megpróbálok mindig válaszolni a kérdésekre, bocs ha nem vettem észre, nekem is ezer dolgom van!
Megmondom miért néztem a Csaó Darwin! Egy ilyen tipusú műsor vagy akár egy saját gyártású műsor mindig jobban érdekelt, mert hátha látok valamit, ami talán új lehet, ami érdekes lehet. Egy filmet bárhol bármikor megnézhetek. Nem mondtam soha hogy valami felülmulhatatlan volt, meg hogy számolom a napokat a követekzőig, lehet meg sem nézem, nem lehet még tudni.
Dehogy akarok kötözködni, csak próbálok érvelni. Gondolod ha ide mindenki jót írt volna csak a Darwinról akkor én elkezdem lehúzni. Dehogy, csak szerintem olyat némi üzleti érzékkel rendelkező ember pl nem mond hogy ez nem szűnik meg de pl átmegy éjjelre meg mit tudom én 22.40-re stb. Persze, hogy ilyen csacsiságokra reagálni kell, ne élljen az illető tévhitben! Anno ezt tették sokan, amikor még azt hitték hogy a Föld tányéralakú... Akkor is volt sok okos ember akinek hiába lehetett magyarázni....
Nyugodt lehetsz van saját véleményem!