szöszibolha Creative Commons License 2004.10.07 0 0 50444

Szijjasztok!

Halcika, szegény kicsi lány! Öleld, szeresd, vigasztald! tereld el a figyelmét! Kitartást nektek!

Most jöttem meg barátnözésböl... Kacatka minden "bünét" jóvátette, attól retykettem, majd az autópályán fog nekem rázendíteni, de hálistennek nem tette.

Eccsi, igazad van, majd ezeket megkérdezem.

Bobuska, igen, ez ovi, nem bölcsi, csak itt általában minden ovinak vannak ilyen minicsoportjai, igazából 1 éves kortól lehet vinni a mütyürkéket. Viszont 3 éves kortól tényleg olcsóbb, de csak valami 20 euróval, szal nem jelentös. Ez még viszonylag olcsó ovi, vannak privátok meg különlegesek, azok sokkal többe kerülnek. Ha csak fél napra iratod be, az heti 20 óra, kajával 25 óra, és minden megkezdett túlóráért  5 eurót számolnak fel. Nem éri meg félnaposra iratni. Elöbb meg ugye bármikor elhozhatod. Ebben benne van a kaja, italok, krémek de nincs benne a pelenka meg az összes egyéb, pl. kirándulás, uszoda, korcsolya, stb...

Ha meggondolom magam és nem ide akarom járatni mégsem, akkor valahogy vissza lehet szerezni az elsö havi díjat, de a bejelentkezési díjat (25 eur) azt nem. Szép mi?

Zsizzsik, mingyá megyek, csak megalmáztatom a Kicsikét! :-)))