A végével kezdem: megegyeztünk. Hajrá Magic és hajrá Wolves! :)
Hillnek összevissza van kaszabolva a bokája, és több 5-6 centis csavar van benne.
Ami tetszik az az, hogy most edzésen (a híres) gyors első lépésével megverte Bogans-t (öróla sem beszéltem pedíg nem is rossz) és lenyomta Turkoglunak kosárra. Szóval jó a csákó, és ha már Wistbroadnak is tetszik, és pár más csapattársa egyenesen úgy fogalmaz, hogy ez az ő nagy éve lesz. (ami nyilván túlzás9 akkor én is bizakodhatok.
Francisről azért nem beszéltem mert nem nagyon tudok mit. Többé kevésbé tudjuk milyen. Vagy jó lesz a Magicben, vagy nem annyira, szóval nem tudom. De attól még elég jól tud kosarazni. :)
Howardról amit olvastam az nagyon jó nagyon atlétikus jó csákó.
Tulajdonképpen a Cleveland-ra is egy csomó jót mondhattam volna még pl azt hogy nincs Boozer de van Gooden. Talán nem is lesz rosszabb. (pl nagyon szerettem Drew-t)
Lesz egy Magic Heat preseason meccs nagyjából egy hét múlva. (15-n) Én Magic győzelemre tippelek. (persze kicsit tartok attól, hogy a Diesel még túl puskaporos lesz így az elején, és persze a rankinben is hátrébb soroltam a Magic-et, de miért ne kockáztatnánk kicsit játszásiból.)