Doktor Toka Creative Commons License 2004.10.07 0 0 772

Pár tény:

1. Én nem sorrendet írtam, hanem hogy kik fognak bejutni. A sorrend szerintem most megjósolhatatlan.

2. Balázs listája ugyanolyan, mint az enyém, csak ő a Magicet várja a Celtics helyére. Ennyi különbség van. Ehhez képest az enyémet "fikázod" az övével meg teljesen egyetértesz. Tudom, hogy a Magic a kedvenced, de ez akkor is vicces szerintem.

3. Szvsz Payton-Pierce az király lesz. Blount és Davis a hab a tortán és ott van még a Celtics 3 super-rookieja, ott van Welsch, ott van Walter McCarthy, stb. Annyit ők is érnek, mint mondjuk Mario.

4. Szvsz a Heat biztos rájátszás-résztvevő. Sakál mellett ott van még Wade és Jones go-to guynak. Anno a Shaq-Penny Magicnek sem volt olyan hű, de jó csapata - pláne nem a cserék - mégis egészen a döntőig vergődtek valahogy. Szvsz van párhuzam a régi Penny és Wade között...

5. Amúgy meg ez az egész csak ábrándozás egyelőre, meg sem kezdődött még a szezon, sőt az előszezon sem. Én nem látok annyi fantáziát a Magic-ben, mint ti, mert az ő go-to guy-juk - Stevie Franchise - eddig nem sokat mutatott! Ez szerintem tény. De ha a Wolves lenne ebben a cipőben, én is bíznék abban, hogy mondjuk Ricky Davis megjavul és ő lesz a franchise-player. (Steve azért jobb, de hasonló cipőben járnak szerintem.) Persze ha az én csapatomat fikázná valaki én is kiakadnék. De én a Magicet próbálom objektíven nézni és ezt látom. (Miért van az, hogy Turkoglu évente más csapatban játszik? Hill visszatér? Megint?...) Sorry. :-( Most jöhet a fikázás...

Előzmény: air (770)