dejó nektek, én még meg se néztem a új filmet velük, ma fogom csak, mert elég lassan töltődik be a cucc, tegnap nem volt már időm ezzel foglalkozni. de annyira-annyira megörültem neki, mikor felfedeztem, az első film nagyon szuper, remélem ez is az. viszont hiányzik az ötödik fickó, akiről a pulóvert lefejtették (valami Murakami a neve), hát őt hol felejtették?? - imádtam, ő volt a humoros gyerek:))
Sárkány: csináltasd már meg azt a RealPlayert, olyan jó zenékről maradsz így le. ennek a Toyotásnak is marha jó a hangja és dumálnak is benne:)
közben megkérdeztem az informatikusunkat, hogy miért süket nálad minden. valszeg azért, mert nincs hangkártya a gépedben, vagy ha mégis, akkor rossz, ill. elavult. 3-4 ezerért már elég jót lehet venni, vetessél velük:)
nah, megint Ryuhei és Ando az imádnivalók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nekem Tadanobu Asano is nagyon tetszett, ő egy nagyon jó színész, a legjobb filmekben játszik, a japán Johnny Depp-ként emlegetik. a felesége popénekes, valami Chara-nak hívják.
engem mot nagyon izgat valami Ando-val kapcsolatban. lécci-lécci segítsetek ha tudtok (főleg te és Mira). ki akarnám deríteni, hogy ő énekel-e ezen a fanpage-en (én majdnem biztosra veszem, felismerem a hangját), és ha igen, akkor melyik zenekarban teszi mindezt, vagy esetleg szólóban. ugyanis ezzel kapcsolatban semmi infót nem találtam a neten, pedig beírtam néhány japán keresőbe, de nuku (csak annyi van, hogy actor and model) . cd-ket sem találtam tőle. szóval, hol a fenébe kurkásszak utána????? - ti sok japán pop-rock oldalt ismertek. megkérdezem még Case-t is a japán topikban, mégis ő a szaki, ill. a fanpage-n van mail, írok a webmasternek, de lehet, hogy nem tud angolul, ez valami koreai site (ha jól látom).
baromi jó a hangja és a zenéi, akarok tőle cd-t beszerezni, irgum-burgum:))))))

végre sima hajjal is...:))))