Különben ez logan-thalia verseny elgondolkoztatott.
1.
A fabia sem rontja polo eselyit megis egyarban vannak nagyjabol, es kb, ugyanazt tudjak.
2.
nem lehet-e, hogy logannal akakrjak kivaltani a thaliat?
gondolok azert erre, mert jon 2005ben a clioIII, de uj thaliarol meg nem hallottam, pedig most is a thalia a clio alapjaira epit.
3.
szobakerult hogy jon a clio sedan. volt aki azt mondta, jojo, ez a thalia.
de nem. utanakerdeztem, es allitolag tenyleg van clio sedan braziliaban, es az nem olyan mint a thalia, megha hasonlo igenyeket elegit is ki.
4.
lehet hogy megkoveztek, de nekem nagyon fontos a biztonsag. a dakóban kihagyjak a biztonsagi azrenal java reszet. a thalia is egy sporolt valtozat a cliohoz kepest, ezt csak abbol gondolom hogy mig a clio 4csill. frontalisan, addig a thalia 3csill., és elméletileg azonos az eleje.
namost egy plédobozban havi 20ert menni, amiben siman meghalhatsz egy koccanásnál nem biztos hogy jo uzlet. szoval a dacia egyfelol a felelotlen emberek autoja is lesz, mert hat a gyerekemet csak nem itelem halalra. jo tudom minden autoban meg lehet halni, lásd lédiDi, de azért nem mindegy hogy milyen könnyen.
5.
a Dakonal jonnek ezzel a maradvanyertekes vasarlasi lehetoseggel, hogy 1749eFt az auto, 450 befizetsz, es havi 20at fizetsz 48 hónaoig, es a 4 ev vegen vagy befizetsz 640 eFtot, vagy beszamitjak az autodat egy uj dakoba.
namost kerdes ugye az, hogy 4 ev mulva mit fog eri a dacia?
ilyenkor mindig kis nexiam jut eszembe, aki semmivel sem jobb/rosszabb mint az opel astra (vannak kozos elemek), mégis majd annak 60%-ba kerül, és az értékbesztése 150%-kal magasabb.
6.
a rönyó a modust nagyon drágán (2,8-3,5 milla) akarja itthon adni, szerintem kész bukás lesz. ennyiért nagyon erős ellenfelek vannak a kis egyterűek között, és hát ez bajos lehetsz nekik.
a megant atszabjak, és hát a cliot is lassan meganosítani kell, egyfajta vonulat legyen a rönyókon. ot van nekik meg a nissan kapcsolat, ami ugye azert lesz erdekes, mert most azt kell figyelni, hogy ott milyen autok jonnek ki. a modus, scenic klonok mar szalagon vannak.
a nissan pedig 5 evet ad gariban, es csak leheletnyivel dragabb.