szöszibolha Creative Commons License 2004.10.06 0 0 50436

Hehh, most mentek el az anyukámék, és most röhögtem szét magam, hogy milyen hülyeségeket írtam össze, elcsúszott az egyik sor...

Na szóval, ovi. Az a nagy helyzet, hogy közvetlenül mellettünk van egy jól kinézö kis aranyos óvóda. Azt tudtam, hogy elég idöben be kell iratni a kölkeket, mert nagyon kevés a hely, ezért megkérdeztem egyszer az egyik óvónöcit (mikor sétáltunk), hogy mikor is jelentsem be a kisasszonykát. Aszonta mér, még nem jelentettem be??? Hát mondom, hiszen még csak hét hónapos. Aszongya, akkor már lehet, hogy késö! Azannya, másnap online bejelent, megkaptam a papírokat, kitölt, visszaküld, elsö havi díjat (ami 300 euró!!!!) átutal, majd besétál oviba, hogy idöpontot egyeztessünk, mikor is óhajtok gyerekkel együtt bevonulni, ovit megtekinteni, kérdéseket feltenni. NA, ezért voltunk ott. 19-én fogok bemenni, addig kell a listának elkészülnie (a kérdésekkel). Istenkém, hát mijajóanyámat kérdezzek annyit???? Tudom, hogy mennyibe kerül, ezért mit adak, milyen módszereket szeretnek, stb... Szerintetek mit kell még tudni?