"Biztos vagy benne, hogy agyarellenes szerb?" Nos, nem magyar az biztos... ;-)))
Ami a lényeg: szerbnek akar látszani, vagyis szerbnek valja magát, tehát szerb. Az is biztos, hogy a munkáját végzi. Egyébként, szerintem szerb ügynök, akit vagy valamilyen konkrét céllal küldtek ide, vagy csak egy kis gyakorlás ez neki a tanpályán, valami komolyabb feladat előtt.
"valszeg a szerbek azzal kelnek, fekszenek, mi van a magyarországi cigányokkal" A szerb titkosszolgálat viszont nagyon is tisztában van a magyarországi cigánykérdéssel, és lehetőségei szerint felhasználja Magyarország nemzetközi lejáratására, az ország destabilizálására. Nem mondok mást: zámolyi-ügy. A Janes elemzői szerint a KGB keverte a szart, a szerbek és az oroszok lófasz egymás seggében, nyilvánvaló hogy a ruszkik a szerbeket csicskának használják a piszkos munka elvégzésére, és hogy a szerbek sok értékes - a kiterjedt magyarországi kémhálózatuktól beszerzett - információt továbbitanak az oroszoknak, akik ezért cserébe löknek nekik néha néhány morzsát.
Végezetül, ide másolom nektek a másik délvidéki támában írt hozzászólásomat:
Verik a magyarokat a Délvidéken! (#1492):
"Nyilvánvaló, csak idő kérdése volt, hogy ez az ótvar szerb ügynök ebben a témában is felüsse a fejét. Bár, szerintem egy kisebb csoportot állítottak rá az ügyre, mert így sokkal gyorsabban tudnak válaszolni. Lehet, hogy ez a vizsgamunkájuk, mielőtt átdobják őket Magyarországra.
És én hülye, a másik témában még arra igyekeztem rávenni a többieket, hogy ignorálják ezeket a tetveket, mert így gyorsabban tünnek majd el. De hiszen nagyszerű, hogy itt vannak. Így mindenki megismerheti a mérsékelt, higgadt, európai :--D - mert senkinek kétsége ne legyen, hogy ők ezt annak szánják - szerb mentalitást. Megértheti, hogy miről beszélek mér évek óta az index/fórumon (is), hogy milyen nagy veszélyt jelentenek a szerbek a magyarságra.
Tehát, 'kedves' agyarellenesek, csak így tovább! El sem tudjátok képzelni, hogy mekkora szolgálatot tesztek nekünk... :--DDD"