tocsesz Creative Commons License 2004.10.06 0 0 11101

Hi mindenkinek!

Hát szerintem sem egy álom a Logan, de Én azért kíváncsi vagyok rá. Ha lesz tesztvezetés mindenképpen elmegyek és kipróbálom. Majd a a saját tapasztalatok alapján döntök milyen is igazából. Sajnos a magyar eladási ár kicsit elszállt, de ez várható volt. Itt sokmindennel így van ez. Abban biztos vagyok,hogy nem fog szétesni, azért csak mindenhol azt hiresztelik, hogy Renault fejlesztés, ennyi erővel a mi autóinkra is mondhatná bárki, hogy szétesik. Egyébként amikor elhoztam a Thalicskámat haza felé leesett a jobb oldali c oszlop belső borítása. :o)

Az én faterom is gondolkodik rajta, hogy ilyet vegyen-e, de természtetesen előtte jól meg fogja nézni. (Autószerelő, karosszériás tapasztalatokkal) Réges régen volt Daciája, bár az még a szétesős széria előtti volt, és nem volt vele sok gondja. A faterom egyébként az 1,6-os magas felszereltségűre kíváncsi, de megnéz mást is, pl. a Thaliákat.

Azt nem tudom, hogy az 1,4 8v-re miért hoznak ki ilyen magas fogyasztási adatokat. Talán az autó súlya miatt? A motorja egy az egyben ugyan az, mint a Thalia 1,4 8V.

Szerintem nem rontja egyébként a Thalia esélyeit. Aki a legolcsóbbat fogja venni, és szerintem ebből fogy majd sok, (lásd a sok Matizt) az valamiért csak 1,8 Mft körül szán autóra, aki pedig a drágábbakat, az azért veszi, mert ez tetszik neki, tehát semmiképpen nem venne thaliat szerintem. Nem lehet mindenkinek ugyanolyan az ízlése. Akkor mindenki Thaliával járna.

Szóval végül csak annyit, hogy nem dícsérni akarom, de szídni sem, mert még nem ismerjük. Lehet ezért haragudni rám, de ne legyünk már olyanok, mint néhány "suzukis", hogy csak a mi autónk a jó és a másik az nem.

tocsesz