topo Creative Commons License 2004.10.06 0 0 11074

Ez csak elméleti dolog.Ha visszalapozol a fórumunk legelejére láthatod nagyon sokan próbálták lehúzni a Thaliát.Más márkával rendelkezők sokszor azért írtak ide,hogy megmodják a negatív véleményüket.Csúnya,neki sosem kellene, inkább 3-4 éves VW, Alfa a király stb. stb.... Én az első vásárlók között voltam 2001. januárjában rendeltem 2001.03-ban vettem át, akkor még nem volt szinte semmi tapasztalat az autóval kapcsolatosan.A Renault eladott vagy 2000 darabot amikor kitört a Thalia-láz és ugrásszerűen megnőtt az eladások száma.

A Dacia is jelenleg még nem bizonyított.Ha beválik, akkor sikeres lesz és híre megy, "emberek vegyétek bátran".Ha nem válik be akkor marad az eladási listák végén.A magyar piac sajátosságait azért ne feledjük el: hányan vettek annak idején Oltcit,Tavria,Aleko, autót? Csak azért mert olcsó volt.(?) Hyundai Pony,Daewoo Racer több ezret eladtak belőle.

A Daciat pedig nem csak a magyar piacra szánták, megjelenik Kelet- Nyugat-Európában is.Majd elválik tud-e bizonyítani.Cégek,vállalkozók akik 3-4 év alatt nagy futásteljesítménnyel leamortizálnak bármilyen autót, ők vajon hogy fognak dönteni?

Majd meglátjuk.

Előzmény: passziva (11071)