azzal az egy szem mesebeli cigányrendőrrel, meg az állítólagos tanárral és a többi fehér hollóval akarod cáfolni egész társadalmi jelenséget ?
jellemző struccpolitika amikor a magyar kisebbségpolitikával szembesítenek bennetek.
A diplomáról meg az elhelyezkedésről írt rózsaszín álmokat ismerem. Vesd össze őket az általános helyzettel...
egyébkén itt is minden joguk megvan a magyaroknak aztán mégis balhéznak.
"Érdekes elképzelésed van az 'alacsonyabbrendűség' fogalmáról. A te gondolatmeneted szerint, pl., aki nem tud írni, az alacsonyabbrendű. No comment."
Hol írtam én ilyet. te írtad azt, hogy fel kell zárkózniuk. Már megbántad, hogy elszóltad magad ?
"Lehet, hogy már nem Magyarország határain belül élnek. És ők ezt tudják is. De akármelyi országhoz is tartoznak, az a szülőföldjük. Békén kéne hagyni őket, akkor nem lenne semmi gond."
remek. A magyarokkal sem lenne semmi gond ha nem trianonoznának meg balhéznának 23 millió románnal, meg erdély autonómiájával pestrő és helyből együttesen. A szülőföldjük pedig az az ország, aholszülettek. Az ungár a nemzetiségük. Ezt kéne belátni !!!
"Ne várdd el tőlük, hogy ne beszéljenek magyarul, ne írjanak magyarul, és felejtsék el a gyökereiket!"
Hol írtam én ilyet.
hiszen van lapjuk, rádiójuk és van pártjuk is. Az üzlethelyiségek, városnév táblák, utcatáblák kétnyelvűek. Polgármestereik is vannak.
Hány idegen nemzetiségi polgármestert tudsz mondani ?
Minden joguk megvan, ellentétben a magyarországi nemzetiségekkel, amelyeknek máig törvényellenesen nem adatik meg a joguk, hogy a parlament dolgaiba beleszólhassanak.
"Nem úgy néz ki, mintha örülnél. Amellett kéne kardoskodnod, hogy a nemzetközi megfigyelők mihamarabb megérkezzenek a Vajdaságba, nem pedig egyre inkább alapot adni a híreknek..."
Azt mondtam annyira örülök, mint ti a zsámolyi romák ügyének.
Úgy teszel mintha nem tudnád, nem lesz vizsgálat, ezt borítékolom, elül a dolog a magyarok hisztizésén, már Máld sem mert kérni vizsgálatot, aztán mindenki megkapja a fizetségét és elül a dolog. erre mérget vehetsz.
és honnan tudod, hogy kiment oda kötekedni ?
Tanú voltál ?
vagy a magyar nem olyan hogy kötekedik mi ?
egyébként meg nem az a kérdés, hogy ki kezdte a kötekedést, hanem az, hogy miért volt a balhé. Ez az amit a magyar média agymosásban tálal és partner a műbalhéhoz.
ami a szerb nyikhajokat illeti, nálatok minden galeribalhé összes tettesét felhajtja az a cigánymentes rendőrség ?
"Nyugodj meg, a rászoruló romák kapnak ingyenlakást. Ha van.
Régen jobban kaptak, de akkor több lakás is épült."
na persze a lakásfinanszírozásotokat biztos a cigányoknak találták ki ! :)
"A panelekben felszedett parketta, a csontig lecsupaszított lakás után meg mentek igényelni a következőt..."
akkor még sem a rendőr, meg a tanár jellemző a cigányokra ?
nocsak !