Donky Creative Commons License 2004.10.05 0 0 145

"vagy azt mondod a bűnözés a génjeikben van ?"

Hmmm. Ezt mondtam volna? Hol?

"akkor már ki beszél itt fasizmusról ?????"

Hmmm. Beszéltem volna fasizmusról? Hol?

Az egyetemi, főiskolai diplomához itt nyelvvizsga kell. Nem fogod kitalálni, hogy melyik nyelv tartozik bele az elfogadottak közé a többi slágernyelv mellett.

Cigány rendőrt láttam.

Árja kisiskolásokat még nem láttam.

Épp ma olvastam egy konkrét suliról, ahol többségében romák tanulnak. A magyarokat pedig nem különítették el, hanem elosztották az osztályokban.

Azt a roma családot, akinek a házát lenyomták, nem szerették a faluban. És nem azért, mert romák voltak...

A meccseken zsidóznak is, meg köcsögöznek, meg egyebeket is egymás fejéhez vágnak az ultrák. Nézz szét külföldön, ugyanez van.

"Na látod ez a fasizmus !

hogy most még alsóbbrendűek agyilag és "felelősségérzetileg", akármi is legyen az.

Talán az itteni magyaroknak is fel kéne zárkózni agyilag és "felelősségérzetileg" ahhoz, hogy egy szombati diszkós balhé után ne kezdjenek etnikai húrokat pengetni, mert az visszaüt."

Agyilag és felelősségérzetileg sem alsóbbrendűek, ilyet nem is írtam. Egyszerűen más az életformájuk, a szokásaik. Be kell látniuk, hogy bizonyos dolgokon változtatniuk kell, mentalitásban, felfogásban. Pl., hogy a munkahely megszerzésének a tanulás az alapja.

A diszkós balhé nem egyedi eset volt. Ha az lett volna, nem lenne még mindíg napirenden az ügy.

Vajon hány esetet titkoltak el a már kiderülteken kívül? Egy független vizsgálat erre is fényt deríthet. Tulajdonképpen örülnöd kéne annak, hogy a nemzetközi bírósághoz fordultak, hiszen ezzel a szerbek egy csapásra tisztázhatják magukat. Te mégis inkább mocskolódsz. Lehet, hogy mégsincs rendben minden a Vajdaságban?

Előzmény: agyarellenes (144)