Egy kellően nyitott ember egy szar műsornál ha a legelső adásról van szó, akkor nem kapcsol el 5 perc után, hanem törekszik a megismerésre, hogy teljes képet kapjon a produkcióról, hogy legyen mire alapoznia a véleményét. Többen is írták, hogy kiváncsiságból nézték meg, és nem azért, mert tetszett. Ez szerintem evidens.
Abban is tévedsz, hogy szerinted aki "egy csomó fricskázó hozzászólást ír a műsorról", azt abszolút nem érdekli. Épp ellenkezőleg! Azért fikázza mindenki, mert ennyire kiborítja az embert, hogy milyen igénytelen a műsor. Általában annak szoktunk nagy figyelmet szentelni, ami nagyon tetszik vagy ami nagyon nem. Egyik se az érdektelenséget jelenti.
Nem hiszem, hogy az internetes társadalom véleménye sokban különbözne az átlagemberétől, mert 1.) nincs olyan, hogy átlagember, 2.) ha van, az internetes társadalmat is az átlagemberek alkotják. Szerinted nem volt olyan rossz a műsor, de az itt jelenlévők egytől egyig jól lehúzták. Ha nem is reprezentatív, de ez is egyfajta minta (mármint az itt hozzászólók csoportja), ezért nem kéne homokba dugni a fejet.
A mért nézettségről pedig az a véleményem, hogy egy 10 milliós lakosságú ország tévénézési szokásait egy 2000 - 2500 fős (én úgy tudom, hogy ennyi) mintán mérni enyhén szólva megmosolyogtató. Ettől függetlenül aki akar, az higgyen nyugodtan az AGB-s adatoknak, hisz vannak akik a yetiben hisznek, megint mások pedig a távgyógyításban. Azt pedig tiszteletben kell tartani, hogy ki miben hisz.