harpokratesz Creative Commons License 2004.10.04 0 0 1867

rajtam ismét kitört a Kína-mánia, a hétvégén csak hongkongi filmeket néztem(meg Jackie Chan régi filmjeit) egyszerűen imádom őket, hihetetlen jók és élvezetesek, csodálatos színészeik vannak, teljesen feldobnak:))

hogy őszinte legyek, én valamivel jobban szeretem a kínaiakat, mint a japikat, valahogy normálisabbak és sokkal életrevalóbbak, talán még szebbek és szexisebbek is. a koreaik is jók, de ők megint mások:))

na mindegy, szóval, egész Ázsia jöhet a keblemre:))))

örömmel hallom, hogy Gackt is Kína-mániás, sőt az Ando gyerek is gyakran járkál Hongkongban. hát nem hiába...

egyébként nem nagyon bírja egymást a két nép, mondjuk nem csodálom, mert elég különböző a lelkialkatuk, mentalitásuk:)

---------

a hétvégi mozizás közben rájöttem, hogy nekem nem námber vánom van, hanem námber túm. hát hiába, nem vagyok monogám, legalábbis lélekben:)))))

Leslie Cheung-ot akkora élvezet nézni a vásznon/képernyőn, hogy nem tudok vele betelni. amellett, hogy egy színészóriás, popbálvány (volt), hihetetlen erotikus kisugárzása van..., ez mondjuk így a fotókból egyáltalán nem jön le:)))

szóval, ő is imádatom tárgya, annak ellenére, hogy biszexuális hírében állt.

nemcsak nem monogám, de tabudöngető is volnék?????

ígérem, ő az utolsó kínai akit betettem, különben ki leszek innen utálva :)))

leslie2leslie3leslie4leslie6leslie7leslie8leslie10leslie9leslie12lelie13leslie14leslie16leslie20leslie17leslie21leslieleslie5