plus1
2004.10.02
|
|
0 0
705
|
"... ha pl. valaki a cigányokat/zsidókat/drogosokat/homoszexuálisokat bírálja, azzal sem kívánok barátkozni. "
Megelőztél ezzel, most akartam én is párhuzamba hozni a cigányozó, zsidózó stílussal. Mert sokaknak fontos, hogy lehessen utálni, piszkálni, felelőssé tenni bizonyos csortokat. Most a dohányosok is sorra kerültek. Kambodzsában többek között a szemüvegeseket kiáltották ki bűnbaknak; a tálibok a szakállnélkülieket.
Adept
Te kevered a szezont a fazonnal. Senki nem "mentegeti" magát. Csak olyan buták vagyunk, hogy azt hisszük érvekkel és példákkal meg lehet értetni, hogy mindenki mást szeret. Azt kellene tudomásul venned, hogy a dohányzás az élvezetek közé tartozik és az élet élvezetek nélkül sokak számára semmit nem ér. Másnak pl. hit nélkül nem ér semmit az élet. Van akinek élvezet, ha mindennap elmegy vonaglani valami dübörgő zenére, és éjjel beszíva megy haza hullafáradtan. Én belehalnék, de ha ez okoz örömöt neki, hát miért ne csinálja? Nem akarom felsorolni az eddig említett példákat. Az élvezetek és szenvedélyek teszik teljessé az életet. |
Előzmény: Marlboro Men (703)
|
|