csacsiságot írsz, hiszen az pl. olyan típusú műsor, ami a benne szereplőktől függ. egy jó szereplőgárda jobb műsort képes összehozni
Eddig az a tenedencia, hogy egyre sz@rabb a szereplőgárda. Ez mitől változna?
a kereskedlmi tévékben nem csak a 19.00-23.00 időpont létezik. más időpontra is lehet tenni igényes műsort.
Bármilyen furcsa, én nem hajnali 2-kor akarok tv-t nézni. Tudom van videó.
2. régi tévhit a b-filmek túltengése. a csatorna, amelyik filmeket is vetít nyilván nem vetíthet csak a-filmet, mert akkor rohadt hamar kifogyna. csütörtöktől hétfőig ezek a filmek vannak az rtl+tv2-őn. a vs b 10-6. szóval nincs b-film túltengés. ezt bármikor meg lehet nézni.
a: rajongó, jumanji, játszma, 12 dühös ember, mi kell a nőnek, ének az esőben, igazság útja, akárki joe, amerikába jöttem, egyik kopó másik eb,
b: kutyám jerry lee 3, forró rágógumi 6, darázsfészek, zsaruvér, ne szólj száj 2, kickboxer 6
Azt elismerem, hogy nem lehet minden nap a-filmet adni, az HBO-n is csak egy van hetente. De ettől még nem kell főmüsoridőben sz@r filmeket vetíteni. Akkor csináljanak valami műsort. Egyébként amit te a-movie-nak hívsz, abból egyedül a Mi kell a nőnek az. A többi legaláb 10 éves, azt én már nem sorolnám ebbe a kategóriába. Ilyen régi filmeket pl. lehetne hétközben is játszani, mert ezekből elég sok van. És hétvégén egy igazi a-kategóriás filmet.
1. én nem jelentek ki bochkorról, mert nyilván nem ismerem. de azt kimerem jelenteni, hogy amikor egyszer mondjuk tommy lee jones valamelyik filmben rosszfiút játszott, nekem nem az volt a következtetésem, hogy ez a tommy lee jones milyen egy rongyember... aki a mádiában műsort vezet az nem feltétlenül magát adja (szerepjátszás. mond ez neked valamit?)
Bochkor nem csak a rádióban nagyképű bunkó. Az összes műsorában úgy viselkedett, mintha ő sz@rta volna a spanyolviszat. Még a talk show-kban is, ahol elméletileg magát adja. De ha feltételezzük is, hogy csak szerpet játszik, a Darwinban sem fog másként viselkedni.
2. egy műsor nem attól lesz jó vagy rossz, hogy ki a műsorvezető. én utáltam azt, aki egyszer a 24 c. sorozatot felkonferálta az mtv-ben, de ettől a sorozat még nagyon király volt.
Azért nem mindegy, hogy valaki felkonferál egy filmet, vagy műsorvezető.
az argo végre egy igazi közönségfilm (a kontroll mellett a második, ami az utóbbi 5 évben készült itthon.)
A Valami Amerika is az volt. De ezt csak azért említem, hogy kötöszködhessek :)