vicc Creative Commons License 2004.10.02 0 0 24
Nézd, van ma Mo. két darab kereskedelmi csatorna, amelyek mind a tévés szakma, mind a hozzértők szerint szart csinálnak. Rendes műsor elvétve akad a struktúrában. Ez tény, nézd meg, pl ma, péntek este főműsoridőben mi megy. Gagyi, b movie. Vagy úgy általában: valóságsó, tiniknek, nagymamáknak és retardáltaknak szóló délutáni sók, na meg sorozatok. Ez van. Kulturált szórakoztatás nuku.

1. sok kereskedelmi csatorna van, ebből csak kettő (vagyis három) képes nemkonzervet vetíteni. ez jó vagy rossz?
2. régi tévhit a b-filmek túltengése. a csatorna, amelyik filmeket is vetít nyilván nem vetíthet csak a-filmet, mert akkor rohadt hamar kifogyna. csütörtöktől hétfőig ezek a filmek vannak az rtl+tv2-őn. a vs b 10-6. szóval nincs b-film túltengés. ezt bármikor meg lehet nézni.

a: rajongó, jumanji, játszma, 12 dühös ember, mi kell a nőnek, ének az esőben, igazság útja, akárki joe, amerikába jöttem, egyik kopó másik eb,
b: kutyám jerry lee 3, forró rágógumi 6, darázsfészek, zsaruvér, ne szólj száj 2, kickboxer 6,

Meg is fordíthatnám: amit adnak, azt nézi a nép, és ha szart adnak, a nép is szart néz, így a népízlés is szar lesz, a követendő minták is szarok, és így szépen szar lesz az ország is, lassan, de biztosan elhülyülünk. Mert igazad van, mindenki a tévét bámulja. És ezt könnyű kihasználni. Ezt persze lehet "megmentésnek" is nevezni, én inkább azt mondanám, hogy a helyzet reális értékelése. A tévék abban érdekeltek, hogy minél kisebb költséggel minél nagyob profitot termeljenek, letova a népet, elvére tök mindegy, mit adnak, nézzük. Olyan ez, mikor valakitől kapsz 100 forintot, miközben 1000-et is kaphatnál, de nem is tudsz róla. Sőt, jobbat modok: nem is akarsz róla tuni.

van nekünk Bocskor Gábor, aki egy nagyképű suttyó, tőle normális műsort még nem láttam, néha musáj meghallgatnom a rádióban, és hát nagyon gáz.

hmm. itt van bochkor gábor, és itt van taki bá, aki anélkül, hogy magát az embert ismerné ki meri jelenteni, hogy nagyképű és suttyó? váú. azt kimerem jelenteni viszont, hogy taki bá, olykor meggondolatlan és minden alapot nélkülöző kritikákat fogalmaz meg:))

1. én nem jelentek ki bochkorról, mert nyilván nem ismerem. de azt kimerem jelenteni, hogy amikor egyszer mondjuk tommy lee jones valamelyik filmben rosszfiút játszott, nekem nem az volt a következtetésem, hogy ez a tommy lee jones milyen egy rongyember... aki a mádiában műsort vezet az nem feltétlenül magát adja (szerepjátszás. mond ez neked valamit?)
2. egy műsor nem attól lesz jó vagy rossz, hogy ki a műsorvezető. én utáltam azt, aki egyszer a 24 c. sorozatot felkonferálta az mtv-ben, de ettől a sorozat még nagyon király volt.

Aztán it van Árpa, aki amúgy fasza gyerek, de vele két baj van: Az Argó esetében is kiderült, sőt talán még Ő maga os elismerte, hogy suttyóknak készíti a filmjét, mert arra van kereslet, mondjuk a retek klubos működése sem aról volt híres, hogy azon nevelném a fiamat, másrészt nem hiszek neki,?

nem védem, és nem állítok párhuzamot, de szerinted kinek csinálta tarantino a ponyvargényt, mondjuk? nem a művészfilmhívőknek. az argo végre egy igazi közönségfilm (a kontroll mellett a második, ami az utóbbi 5 évben készült itthon.) szerintem ez dícséretes.

mert azt mondta, h nem lesz tévé egy ideg, és lám... Akkor most hihető figura???

hmm. nem volt a tévében egy ideig? igazat mondott. hihető? ilyen szempontból igen.

Az pedig külön szomorú, h te az "értékeld az életet" felszólítással "nyitnád ki a szemem". Én értékelem az életet, ezért nem nézek szarokat. Helyette mondjuk a feleséggemmel beszélgetek, vagy a fiamat ajnározom. Ez az élet

plusz internetezel, és fantomnév alatt fuó user-ekkel kommunikálsz, beszólsz olyanra, amit nem ismersz, de mivel láttad az előzetest, ezért csak néztél valami sz*rt a tévékettőn, jobb esetben csak a reklámokat, mert kíváncsi voltál, hogy mi új van most a boltokban;)
Előzmény: taki bá (20)