lehell Creative Commons License 2004.10.01 0 0 24

Kedves gyerekek!

Nem akarnék csatapatézi senkivel, mert nem sok értelme vam, VITÁLÉZÁS, persze olcsó husnak, olcsó a hugysava is?

Először is, ritka madár került a kezetekbe, mert kezdjük azzal, mernél te, őszinte lenni magadhoz, s be mernéd ismerni, hogy ezt tudom, ezt nem tudom, ezt hallottam, ezt a könyvekből tudom?

Most találkoztatok egy olyan valakivel, aki örök - életü, s a ti ügyességeteknek kellene lenni, hogy le tudjatok buktatni, vagy meghazudtolni? Maga erre vállalkozni, nemigen tud senki, mert ugyis lebukik, mert én, ha ki, meg ha, más nem, rögtön lebuktatom? Miért, mert tudom pontosan, hogy mi az hogy halál?

Mivel a biblia a legelterjedtebb köny, talán a legokosabb is, persze mindenre fel lehet használni, mindent, jóra vagy Lélek - épitésre, aztán a Pokol csak dominálni akarna? Tudnál-e egy okosabbat, dominálni?

Tehát mi a halál? Hegy mennj arébb? Ha akarjátok, akkor ha nem szóltok is hozzá, tudom hogy mit beszéltek, s ki tudom belőle szürne, hogy milyen szinten vagytok, mert aki TUDJA, vagy ugy Hiszem, óriási nagy külömbség?

IME A HÁRMAS HEGY, amikor is, először egy gulába jöttél bele, mert minden anyag GULA - ALAKU! Egyben is, meg 2 része van, a szellemi meg itteni látható, ami fizikai lenne. EZÉRT először ha fentről jöttél 2 GULA, ha lentről, csak egy sötét Gula, most előtted egy HALOM jelenik meg, ez a bébi tested, majd egy másik, ez a ifju tested, majd egy harmadik, ez az öreg hegy, s most nem mint bébi jösz bele, hanem mint egy öreg ember, aki vagy megdögleni jön, vagy megujjulni?

Most ha ki tudtál menni, a testedből, akkor ezt az utat meg tudod járni, csak ha vissza jöttél, most törölve lett benned, mig át nem vetted, a testedet ugy, hogy meghaltál, mégis élsz? Mindent az ördöggös NAGY - COMPUTER SZÁMIGÉP irányit, amihez minden itti élő agya is, be van kötve!

Most belemész a hegybe, amin keresztül kell tudni menni, ha nem, mész le, ha igen, mész fel?

Egyenlőre ennyit, de A TESTÜNK AZ EGY HEGY, maga a hármas halom, bizon Ők tudták? Tudtak mindent, na ezt vették el, s ezt kell vissza szereznünk, mert TUDÁS = HATALOM VAGYIS ÖRÖK BOLDOG ÉLET, mert mindenki megdöglik, jó hangzik? Ki nem tudja? Na, ezek az okosok?

Előzmény: req999 (23)