Pötty_ Creative Commons License 2004.09.30 0 0 121

Üdv Gyerekek!!!

Remélem már hiányoztam. Elhihetitek, hogy nekem is nagyon nehéz ez az internetmegvonás, szinte elvonási tüneteim vannak. Kezdem úgy érezni magam, mint a mi kis borászunk, lassan már ő is le fog körözni.

Olvasgattam ezt a remekbe fórumot és ezt a magasröptü eszmecserét. Szerintem egy olyan ember aki nem ismer titeket, nehezen hinné el, hogy ebben a társaságban elég magas az egy főre jutó diplomások száma. És akkor még csodálkozunk hogy a mai fiatalság a nyomdokaiba sem léphet a mi gyerekkorunknak. Mit várjunk ha ilyenek a tanáraik, főleg a TORNAtanáraik.

De én így szeretlek benneteket Meine Freunde! (Remélem helyesen írtam! :))

Amúgy a honlap tényleg jól sikerült, de azért nem kell az egekig emelni őket, dolgozanak csak meg a pénzükért.

Amúgy a mi kis elnökünk most megmutathatja, hogy érdemes a posztjára. Nagyon szomorú lennék, ha a Kóger után semilyen juttatást nem kapnánk és még a torkunk is száraz maradna.

Vagy kezdj el nagyon okosan tárgyalni, vagy gyűjtsd a pénzt barátom.

Amúgy a buzi papirjaidat feladtam. Azért elég felháborító, hogy ezek a közalkalmazottaknak milyen jó soruk van. képzeljétek a bíróságon reggel 8-tól egészen délelött 11-ig nyitva vannak. Ez ám a kihasználtság és az ügyfélbarát nyitvatartás. De megoldottam.

Mára ennyi elég. Üdv az összes fekete gebének. Istenem mikor lesz belőletek paripa!

Szevasztok, Pötty