Alexander the Great Creative Commons License 2004.09.30 0 0 3491
Üdv emberek

Milyen volt a Maidnem?Ezt főleg sevent sontól kérdem:)

Amúgy mit szóltok az új dévédéhez?Di'Anno-s korszaktól a Piece Of Mind túrnéig tartalmaz koncerteket,többek között azt a jó kis Hammersmith-es koncertet a number túrnéjáról amit már letölthettünk arról a ruszki honlapról.
Mondjuk engem jobban érdekel a következő része ennek a dvd sorozatnak,ami meg a Powerslave és a Somwhere in Time túrnéiról fog csemegézni,az lesz ám a döfi.Szerintem még kap egy dvd-t a Seventh Son és a Fear Of The Dark közti korszak,egyet a Blaze-éra meg egyet a reunion korszak,Ed Hunter túrnétól a Dance Of Death túrnéig.Legalábbis remélem hogy itt csinálják:)

Egyébként a jövőnyári túrnén állítólag erre a korai korszakra koncentrálnak majd,ezt a dvd-t túrnéztatják majd úgymond.Nekem van egy olyan érzésem hogy kezd elköszönni a banda.Dickinson nyilatkozta tavaly hogy már most leállnak a túrnézással és évente pár nagyobb showt adnak majd,és 5 év múlva meg már szinte semmi koncertet nem nyomnak majd.Szóval kijön ez a pár dvd az elkövetkezendő 3-4 évben,felölelve a banda karrierjét,mindegyiket kicsit megtúrnéztatják nyaranta és 2007 körül leteszik a lantot.