Ha lenne ismerősöm,akinek megvan vagy ilyenek,akkor ln sem venném meg,csak az a gáz,hogy nincsen,max. olyan aki magyarul olvassa(hah,de abból jó sok van...tök jó,egyretöbb ember olvassa:) ),de azzal nem sokra megyek...nem egyszerre szeretném megvenni,hanem majd apránként...akkor nem annyira feltűnő,hogy olyan sokba kerül:)...egyébként meg nyelvgyakorlásnak nem rossz,főleg,hogy a mostani angoltanárommal inkább csak visszafelé fejlődök(ááááá,én meg fogok őrülni,vazz,olyan szavakat írkálunk ki,amiket 4.ben(de ez tök komoly!) tanultam és 4 hete(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!),heti 5órában az egyszerű jelent meg a kérdésfeltevést gyakoroljuk.....én meg fogok őrülni:((((((((((((( )....
........Mondjuk letölteni vagy ilyenek biztos jobb lenne,csak nem lehet sehol...legalábbis én sehol nem tudtam:(....persze a rohadt hP-t egy csomó helyen le lehet:(Az egyik fórumon volt egy lány,aki elmondta,hogy mikor jön az író és töxar időpontban jön:(...a hiv.oldalon meg lehet nézni(én még ott nem néztem meg,úgyhogy semmi infoval nem rendelkezem,hogy hogyan?miért?minek:) )
Hah,csak 10re kell mennem:P