mabelle Creative Commons License 2004.09.29 0 0 19

udv mindenki

akkor most hogyan tovább??:-))))))))))))))

bár olyan sokszor én nem szeretnék hozzászólni, így a 2 topicot átolvasva néhány szvsz

-igen én már hallottam Sárkozy saját szájából , hogy tisztában van magyar eredetével, legalábbis félig,és nem mondott magyarokról olyan szörnyűeket....:-))

-magyarul nem tud, és előszőr francia gondokat fog meoldani,( ha tud )

-en naponta olvasom a francia sajtot , a liberationtol, a figaroig (balrol jobb:-))sot meg a "canard":-))-ot is. és bizony ha balrol utált is Sarkozy csak a Chiraccal valo veszekedesbe tudnak belekotni, a munkajat ritkan kritizaltak (fel is ert volna egy ongyilkossaggal)

-igen baloldalon nincs karizmatikus figura (Holland még mindeig nem bujt ki Jospin seggebol Kahn meg eleg sok hulyeseget beszel:-))))ez az átlagemberek véleménye

-igenis szimpatikus baloldalon is a Sarkozy, hiszen belugyminiszterkent csodat tett, es ez érdekli legjobban az embereket (es le pen is ezert kapott 17% ot az elnokvalasztason )

-egyébként a gall sovinizmust (lehet szeretni es utalni ) jol mutatja ,hogy az ottani baloldal ertekrendszere ami az eu-t illeti es a "nemzeti" ugyeket siman raver a magyar jobboldalra

-az ujabb cohabitation valoszinuleg az 5-ik koztarsasag bukasa lenne uj alkotmany kellene , amit igazabol senki sem akar

-nagyon hirtelen lehet fel és le zuhanni, es nem boritékolnék semmilyen baloldali elsopro folenyt. (az biztos ,hogy nagy lehetoseget haygott ki a jobboldal, de általános vélemény hogy Chiracot bizony most mar ki kene valakinek vagni az Elyseebol.) Chirac egyebkent evek ota babuként rangatta az akkor meg letezo rpr&co. jobboldali partok vezetojet , ahogy Juppet is szoval nagy kártyás az öreg de most valszeg emberére akadt

szerintem

udv mindenkinek