Az első időszakban mindenféleképp olyat, amiben egyébként is hordozzák őket. Praktikus ha van rajta napellenző rész, mert hosszú úton nem süti a nap (a miénken nem volt sajnos). Szerintem amíg ez jó nem kell külön olyan, amit fixre raktok be a kocsiba.
A következőre még érdemes olyat keresnetek ami már fix, de az ülés pozició állítható, mert ebben az időszakban még nagyon jellemző a babákra, ha kocsiba teszed rögtön elalszik, és így egy mozdulattal "fekvő" pozicióba lehet rakni a kicsit, ha felébred, meg "ülőbe". A "Chicco" biztosan gyárt ilyet, mert ilyen volt nekünk, és nagyon szerettem, csak hamar kihízta a gyerek.
A mostani- remélem az utolsó- is nagyon praktikus, mert a háttámlán lehet beállítani a gyerek fejmagasságát, és a gyerekkel együtt nő, és ami nagyon fontos, hogy a fejtámla alatt lehet bevezeni a biztonségi övet, így mindig a megfelelő helyen megy el az öv. (típus:concord lift)
Választék nagyon sok van, az árkülönbségekről nem is beszélve, de fontos -legalább is szerintem-, hogy megfelelő mínőségű legyen, merthát mégiscsak a legnagyobb kincsünket óvjuk vele.
Még 1 tanács:
a renault szalonban nem érdemes venni, mert az is az ismert gyártók készítik, csak beleírják, hogy "renault", és már is 2x annyiba kerül.