Nemrossz Creative Commons License 2004.09.27 0 0 1782
Segítség! :o)))
Lelkesen felpakoltam a Firefox 1.0 PR-t, tetszett is, de aztán elkeztem extension-öket frissítgetni, pakolgatni reája. És ezt nem kellett volna... Valamelyik extension (talán a FlashGot) érdekes dolgot művelt: Júzerből nem jött fel a Firefox, csak adminból (Win2kP, SP4). A Feladatkezelő mutatta, hogy aktív a Firefox.exe, de a képernyőn nyoma se volt. Miután nem szeretek adminként netezni, próbáltam mindent: újratelepítettem, letöröltem, feltettem Mozilla 1.7.3-at, 1.8a-t, mindhiába, örökölték a hibát: az egyik userként sztrájkolt, a másik adminként (de useben is fagyogatott...), úgyhogy fogtam, és legyalultam mindet, mindkét profilban töröltem az ApplicationDataból is mindent, registryt tisztítottam, még a helyüket is beszórtam sóval, aztán (úgy gondoltam) szűz újként telepítettem a Firefox 1.0-t. Szépen felment, kicsit okosítottam, importáltam a saját linkjeimet, aztán elképedtem: adminból be tudok lépni a fórumokra, júzerként nem. About:Config-ban átnéztem a kuki-beállításokat: azonosak. 1.1-es lyúzerként nem nagyon merek vaktában matani benne...
Mi lehet az oka, illetve mit kéne megnéznem, hogy rájöjjek, mitől műxik máshogy az egyik beállítás, mint a másik?
Előre is köszönöm.