air
2004.09.27
|
|
0 0
724
|
Ha arra gondolsz, hogy nem volt az ellenfél himnuszának kifütyülése, nem volt örjöngés, ha mondjuk Nowitzky elrontott valamit, nem volt az ellenfél sörösdobozokkal dobálása, sem az ellenfél kispadának köpködése vagy dobálása, és csak szolíd mértékű bíró anyázás volt. Akkor ez igaz így volt. Volt szurkolás, és bíztatás és örjöngés egy-egy szép megmozdulásnál. Én nem szeretnék ennél több szurkolást "támogatást" semmilyen csapatnak. Kaposváron a gyerek korosztályban már azt csinálta a "közönség", hogy azokat a srácokat akik teljesen ártatlanok még a hülye fanatizált szurkolás marhaságaitól, dobálták meg köpködték. Ilyen primitív helyre nem szabad vinni semmilyen rendezvényt mert az egész ország ég miatta.
Nem véletlen, hogy a végén maguk a németek is értékelték a sportszerű szurkolást.
A fanatikusok menjenek focimeccsre azoknak szükségük van az agyatlan örjöngésre.
Semmi majmolás nincs abban ha valaki mondjuk megtapsolja az ellenfél kiemelkedő játékosát. Én is megtettem mert én a kosárlabdát imádom annyira, hogy az ellenfelet is értékeljem, és nem a kis falumért tombolok. (bár szeretem azt a kis falut ahol születtem) |
Előzmény: muybien (722)
|
|