Egyszer már írtam, hogy neked kell döntened. Én egy döntési mátrixot ajánlottam, de nyilván más megoldás is van, a lényeg, hogy csak Rajtad áll, milyen autót veszel.
Mi itt csak szubjektív és nyilván elfogult véleményeket tudunk nyújtani, amik többsége dicsérö, mivel legtöbbünk szereti autóját. Ezekkel a szubjektív, dicsérö véleményekkel pedig nem biztos, hogy okvetlenül vitatkoznod kell. Ez a fórum nem független és típusfüggetlen szakértök fóruma, hanem ilyen-olyan módon elkötelezett Thalia-függöké :). Mi valószínüleg dicsérni fogjuk autónkat - kisebb hibái ellenére is - és a legtöbb hasonló kategóriával történö összehasonlításkor a Thaliát tartjuk jobbnak. Ha nem így lenne, akkor más fórumokon dicsérnénk más típusú autónkat.
Ebbe talán bele kellene törödni. De gustibus non est disputandum. Vagy magyarul: egy klubfórumon nem szerencsés más márkák mellett érvelni :)
Ha majd Thaliát vettél, akkor szidhatod, ahogy mindenki a saját gyerekét gyalázza és nem a másét. Addig azomban lehet, hogy nem örülünk neki.
Ezzel együtt remélem segítettünk a döntésben, és hamarost a Thalia-tulajdononsok körében üdvözölhetünk!
srf