IRISZKE Creative Commons License 2004.09.23 0 0 1228

Ezt már én sem fogom megvenni:))),csak a 12-t,meg lehet-sőt,amjdnem biztos-,hogy a korábbiakat..

Az egy dolog,hogy itthon nem hallank róla,de az sokkal nagyobb szívás,ha Londonban nem vágják,hogy milyen DSről beszélsz és 1és fél órát kell gyalogolni,hogy egy b*szott nagy könyvesboltban tudd csak megvenni...de mázli,hogy én nem indultam el megvenni anyámékkal,hanem inkább a bnőmmel mászkáltam:)

Igaz,de én szeretem befejezni,amit elkezdtem...mondjuk halogatni is szeretem a dolgokat,de sztem ezt mindenki észrevette már:)Egyébként ,ha te írtad le,akkor már el is küldhetnéd mindenkinek...de komolyan:)Na jó,ha nincs kedved,akkor megcsinálom én,de ezt most tényleg neked köszönheti a társulat és nem akarom lerángatni a fejedről a babérkoszorút:)

Vagy nem;)...mióta angol szövegeket gépelgetek azóta max. csak bénább vagyok,mert már kicsit unom,először meg még volt lelkesedésem is a dologhoz...no problem:)

Én azt hiszem ebből a helyzetből,amit kialakított különösebb erőlködés nélkül meg lehetne még írni min. 2 könyvet,de az ő dolga,azért már így is elég hosszú lett a sorozat:)

Sztem még mindig meg van egy stílusa,csak kicsit elment az egyik végletből a másikba...vagy nem is tudom,de az elején nem állt ennyire vérben az egész...vagy ennek most a történet alakulása miatt kellene így kinéznie?:)

Csak rá kell nézni....;)