Ezt olvastátok? Érdekes.:-)
Dave Mustaine kipakol
[2004. szeptember 22.]
A jó öreg Dave Mustaine minden újságíró álma. Ezúttal is mondott néhány velős dolgot. Ezúttal a Metallicás srácokat osztotta ki, mégpedig a Metallica film kapcsán: "Aki csak látta a filmet, mind azt mondta, hogy az a legsúlyosabb rész, amelyben szereplek. Ja, mert én vagyok a filmben az egyetlen, aki Larsot egy taplónak tartja. Mindenki csak fél ettől a kibaszott Eminem utánzat csávótól, de én nem. A filmnézők számára nyilvánvaló, hogy Larsot mindenki utálja, aki csak valaha kapcsolatba került vele. A filmből lehet is látni, hogy bánik az emberekkel. Jópár nótájukat én írtam, még a kilépésem után évekkel is tőlem származik a Call Of Kthulu, a Ride The Lightning nóta, sőt a Leper Messiah egyes részei is. Hallgasd csak meg ezt a két nótát egymás után! Mindezek ellenére évek óta maximum annyit mondanak rólam a Metallicások, hogy egy egykori kisegítő gitáros voltam, most viszont egyből fontos lettem a hülye filmjükhöz! A forgatás után már visszaléptem, és mondtam a rendezőnek, hogy nem szeretnék benne lenni, de ők mégis megcsinálták. Később Lars azt mondta, hogy nem érti, miért vagyok dühös, miután olyanokat mondott, hogy "Át akarom ölelni Dave-et, mert szexuálisan vonzódom hozzá!" James Hetfield meg valamiért nem bízik bennem, mert féltékeny rám, pedig az egész frontemberkedést tőlem tanulta. A korai időkben mindig én konferáltam a bulikon. Engem leginkább az bánt, hogy mindezek elenére évekig próbáltak láthatatlanná tenni a közönség szemében, pedig én is sikeres voltam. Kirkkel meg nem is törődök, bár elvette a munkámat, és kitúrt a bandából, de legalább korábban megdugtam a nőjét. Milyen érzés, Kirk? James egyébként tényleg hiányzik, de mi már soha nem fogunk együttdolgozni. Ha bekerültem a filmbe, és annyit mondtak volna, hogy 20 évig le se szartak, akkor beleegyeztem volna."
Forrás: www.heavymetal.hu