Szép Napot!
Sajnos a meccs elemzés le marad, ezt most pótolom:
A meccs nem indult túl jól, a Budatétény többet támadott, mi játékunkban nem volt elképzelés, és meg is lett az eredménye. A 11. percben egy kiugrást Jánosi kapusunk nem tudott hárítani, a labda a hálóba gurult. A következő 10 percben szintén nem volt elképzelésünk, csak úgy játszottunk, sajnos ennek is meg lett az eredménye. Szintén egy indításból tört előre az ellenfél, és az egyik csatár kegyetlenül bevarrta a bal felsőbe a labdát. 2-0. Szinte az egész csapat összeomlott, de ezután jött a 41. perc, amikor Ivancsó Imi beadását követően a 20-as mezszámmal játszó Tollas Gábor egy csukafejes szerűséggel 2-1-re módosította az eredményt.
Ezután jött a félidő.
A félidő után, mintha a játékosok egy fejmosást kaptak volna Béres mestertől. Sokkal többet támadtunk, rengetg helyzetünk volt. Sajnos a bíró háromszor nem adott meg nekünk büntetőt. Az első és második esetben Ivancsó Imit, mint az amerikai fociban lerohanták a tizenhatoson belül. Olyan kicsi a rakás helyzet volt. A harmadik esetben pedig az egyik Budatétényes kezezett, de a bíró és a partjelző itt is vak volt. Telt-múlt az idő, sorra alakítottuk ki a helyzeteinket, a Budatéténynek nem is volt veszélyes támadása. A 2. félidő 35. percében, azaza 80.percben egy kavarodás után a tizenhatoson belül már nem is tudom, hogy ki elé pattant a labda, talán Jakab Rudi elé, és ő olyan 3 méterről kilőtte a bal alsót. 2-2. Mindenki örül, kivéve a Budatétényesek, de ők le vannak szarva. Utána is nekünk volt több helyzetünk, de nem tudtuk értékesíteni őket. Azután a bíró fél perccel előbb lefújta a meccset, pedig, ha megint annyit hosszabított volna, mint az Ikarus elleni bíró, akkor szerintem simán nyerünk. Szóval mindegy, röviden, tömören ennyi a meccsről, de Redhotchili egészíts ki engem!
HAJRÁ KÖTŐ!!!