Csabaking Creative Commons License 2004.09.21 0 0 170

Azért a Countdownon voltak jó kis döngölések (az egyik legsúlyosabb a This was my life szám közepe felé egészen a végéig), szerintem az súlyosabb lett, mint a Youthanasia. Pont a Countdownnál érzem a sötétebb, komor hangulatot, és azért még elég sok szám visszautalt benne a thrashre, a Youthanasia az inkább már egy slágeresebb irányba ment el.

A hangzásnál pedig én csak azt tudom mondani, hogy nem feltétlen attól döngöli az embert a gitár a  fotelbe, mert vastagon szól. Példaként említem itt a Metallica And Justice lemezét. Na, az még mindig úgy szétdöngeti az embert, hogy na, de viszont a gitár elég vékonyan szól (pl. a Masterhoz képest). Így vagyok a Countdownnal is. Pl. a This was my life szám végén, mikor megy a döngölés, és azt üvöltözik, hogy this was my life, this was my fate (ha jól értettem a szöveget), rendesen lemorzsol.

Tény, hogy nem rossz lemez a Youthanasia, de a számok nekem azért a countdownon egyszerűen jobban tetszettek. Nincs ezzel baj, tudod, kinek a pap, kinek a papné.:-)

Ezen ne vesszünk össze, egy a lényeg: a Megadethnek sok jó albuma van.:-)))

Egyébként a Megadethnek sokszor voltak gondjai a dobokkal (ezt nem én találtam ki, Mustaine nyilatkozta régebben), az új albumon szerintetek milyen lett a dob?

Előzmény: deliriousnomad (169)