MySQL Creative Commons License 2004.09.21 0 0 3346

kism0cs0k:

En nem vennek olyan 20i-t ami 27i mert hallottam mar horror fogyi adatokat rola, stbstb. es, ha eladosorba kerult a 20i nem bagoert szeretnek megvalni tole. Viszont a 23i egy eleg baratsagos kis dolog es szerintem ezt tudom megoldani a leg olcsobban, fogyijarol pedig azt mondjak, hogy kozel olyan mint a 20i-e, de 150 LE es talan a hajtaslanc is maradhat a regi. Ja es en eleg fiatal vagyok meg, kicsit tobb mint 1eve van BMW-m es szerintem veszelyes lennek egy 190 LE-s autoval magamra is meg masokra is. De 150 azert mar kell mert a 130 keves.:) Sajnos vitt egy kort vd az M3-al....... :)))

al:

Szamitottam ra, hogy ezt meg fogom kapni Toled:) Nem is tudok mit mondani erre, nem zavar, ha legyozol, meg az se zavart volna, ha a 18i-vel legyoztel volna:), mikor mar odagurultam a starthoz megvolt az az erzes amiert mentem a talira :))

Mad Max:

"al01!

Motor faragásba kezdessz? :) Inkább vegyél egy 25i-t hajtással együtt..."

:DDDDDDDDDD

Gaijin:

24TD-s veztengelyre azt irta a csavo, hogy a 27i epiteshez tokeletes. Valami 40 EURO volt, azert gondoltam, ha jo az enyembe is, akkor megveszem:)

Irta egy srac E30 forumon, hogy o a 20ibe csak 23i hajtokart + dugokat rakta at, amit azert nem ertek, mert ETK-ban a 20i-23i dugok megegyeznek.

Mad Max, ez az elozo leirasod tetszett,  ezzel kb hany LE-t lehet elerni?:)

MyS 

Előzmény: Törölt nick (3339)