Jelentem, elmentem a rönyórandevúra!
Majd nem el is adtak egy thaliat nekem:))
Beultem, nezegettem, és akkor gyorsan odafutott egy értékesítőmókus nagyon izgatott volt, kiszálltam.
Mondom, mi ujs?
Jaj, jaj, majd én bemutatom az autót!- monta ő
Azt nem szeretném, megnézegetem, kinyitom, becsukom, megszagolom:)) és utána isten bizony kérdezek reggelig, csak most hadd nézzem már végre meg az autóT-válaszoltam.
Sajnos hajthatlan volt. Be kellett mennem a jó kis irodájába, és végighallgattam, hogy a thalia milyen jó. Ahelyett, hogy hagyott volna nézelődni. Hiba!!
Akkor fogtam meg az asztal szélét, még mindig norm. arcal, amikor azt mondta: a 1,4 8V-s motor még jobb is, és megbízhatóbb..
Szóval az autó tetszett, de ez az ugribugri nagyon idegesítő volt. Mire megszabadultam tőle, már más családok tapogatták a kiállított thaliat, így már én tegnap nem nézegettem tovább.
120 mp-s üléspróbaszintű benyomásom (mert ugye jött a misimókus) jól tart az ülés, bár félek hogy izzasztó nyáron mint a twingoban,,a kormány-ülés-pedál háromszög okésan beállítható, fejem nem épült be a mennyezetbe, mögöttem van annyi hely mint a nexiában, a csomagtartó nyilása szűk, hiába nagy a raktér.