zsalu93 Creative Commons License 2004.09.20 0 0 640

IGYEKSZEM HOLNAP OTT LENNI ÉS TISZTÁZZUK 4 SZEMKÖZT E DOLGOKAT, DE ÖNNEK IGAZA VAN ÉS ÍGY MÁR TELJES MÉRTÉKBEN (kultúr verzióban)!

Engem csak a stílus bántott (önt meg a helyzet)-(engem is), mert mint kivitelező megérdemlem, de mint ember NEM, és ha valaki segítséget akar nyújtani azt nem kellene elküdeni sehol a p-ba. Én se küldöm el azt a lakót aki olyan dolgról érdeklődik munkaidőm után 8-10 körül hogy a kulcsot mikor veheti fel, és telefonál késő este felébresztve a gyerekemet, és a családomat, hogy érdeklődjön dolgokról. Lehet hogy ez a szakmám, és kötelességem, de főleg azért vagyok ilyen helyzetben is ember, és nem küldök senkit sehová, mert egyszer állok majd a másik oldat is és kérdés hogy milyen lesz akkor...(?)

Ismét elnézést a horroisztikus előzményekért, melyért érdemérmet nem kapunk, de a mai nappal a lakás kitakarítva, hiányosság pótolva, "foci" lehetőség nélkül átadásra kész, és jóindulatuan mondom, hogy használja egészséggel, és ha később valami probléma merül fel mint garancia vezető állok az ön rendelkezésére is, mint mindenkinek.

Tisztelettel

Wéber Antal

Előzmény: zero4hero (638)