Azt mondod, hogy legyek egy kicsit szigorúbb?
A férjem is mindig ezt mondja, hogy túl engedékeny vagyok hozzá. Az az igazság, hogy ő keményebben rá szokott szólni és jobban szót is fogad neki. Hát megpróbálom, nem tudom, hogy fog-e menni.
Egyébként az utcán én sem tudom póráz nélkül vinni, mert képes az útra kiszaladni meg ilyenek. Azt meg nem bírnám elviselni, ha elütné az autó vagy vmi más baja lenne.
Arra meg sajnos volt már példa, hogy lemart egy uszikölyköt. Ahol eddig laktunk ő ott született a szomszédunkban. Az anya-uszinak később újra lettek kölykei (tulajdonképpen az ő testvérei, mert a kan is ua. volt), és rendesen rávicsorított a kisuszira, meg oda is kapott neki.
Azért nem adom fel az óriásuszi-terveimet, csak azért írom mindezt, hogy lásd milyen problémás pudli, és hátha tudsz még nekem jótanácsokat adni.
A képeket várom! A tiéd már egy igazi pudlicsalád. Melyikük a falkavezér? A nagy vagy a kicsik közül valamelyik? A párod jól viseli, hogy ennyi kutyusod van?
(most kaptam a hazikedvencek.hu-ról hírlevelet, jövő hét szombaton rendezik a Negyedik Állatbarát Nyílt Napot a Szent István egyetem állatorvosi karán - Bp. István u. 2. - ha esetleg te a közelben laksz és érdekel)