1. Lehet, nem pro tools, csak külföldi fórumokon ment a vita (tudom, te is látogatod ezeket), hogy mi a francért olyan "fémes" Axl hangja, ha érted, mire gondolok. Valaki bedobta ezt, meg hogy ma már koncert közben is lehet... Nem tudom. Az öcsém hangmérnök, ő is egyszer magyarázta, lényeg, hogy erősen buherálva van Axl hangja a koncerteken (Rio után, ahol szerintem a legjobb volt...)
2. Én éppen azt akartam írni, hogy a legjobb, csak a régi számoknak nem tesz túl jót.
3. és 6. Ha ki akarja adni a dalokat, akkor fizetnie kell. Úgy tudom, amiatt akarta újra kiadni az AFD-t, mert egyrészt "modernizáltak" pár dolgot (főleg dob- és basszus-témákban) és úgy érezte, érdemes lenne újra kiadni (sztem ha kiadja 2000-ben a lemezt és ezt utána fél évvel, akkor ment volna, ma már nem tudom, főleg, hogy BH, Paul Tobias és Josh Freese nincs, pedig közülük minimum kettő játszott az újradolgozáson). Másrészt szerette volna csökkenteni a régi tagok bevételeit, mivel ha csak szerzői jog után kell fizetnie, az jobb, mintha a "sávpénzt" is megkapnák. De nem emlékszem, hol olvastam a külön discet, de Axl egyértelműen 12 számról beszélt mindig a Nu-AFD kapcsán. A 10 szám lehet remix is, de külföldi oldalakon egymás torkát tépik azon is, hogy egyáltalán úgy értette-e Axl, hogy a CD mellé adja, nem pedig úgy, hogy utána valamikor... (Akkó meg mitő bónusz, eh?)
5. A SCOM előtt valóban érdekes és izgalmas, amit játszik, remélem, ez rendes számként rajta lesz valahogy a cédén, mert jobban tetszik, mint bármelyik új szám bármely hangszere részlete. Fincken nem fogunk összeveszni, te szereted, én nem, szerintem még ezt a jópofa SCOM-intrót is elrontja rendre (a - talán osakai - SCOM elbarmolásról nem is beszélve). Én sem akarom Malmsteent a GN'R-ba, de Buckethead is elfért, és bár Slash soha nem vett gitárórákat szerintem technikailag is messze Robin előtt van, lélekből jövő gitározásról nem is beszélve, de abban úgyis utólérhetetlen.
:)