Ezt a szalonnasütéses dolgot csak úgy írtam. :)
Zeki: Irtad, hogy ha az USA-ban van ismeros akkor olcsobban hozzajutok.
Nagynenem nekem kint el es a poen az, hogy Nagyanyam nemsoka megy ki hozzajuk kb 1,5 honapra. A szitu jo is lenne mert hazahozna magaval. Kuldtem egy mailt nagynenemnek, hogy nezzen mar korbe mennyiert lehetne ezt megvenni ott. A valasz annyi volt, hogy szetnezett par helyen es ezt a tipust nem forgalmazzak. Hat nem ertem. Ha forgalmazzak, ha nem nekem az NTSC megse lenne jo, mert ugye itt PAL-ba kene dolgozni. Nekem az a celom, hogy a rogzitett anyagot DVD-n es VHS-en is lehessen a kesobbiekben megnezni. Kinek lenne kedve konvertalgatni NTSC-bol Pal-ba.
Akkor vegulis ra lehet nyomni az ament a Pana-ra? Esetleg nem tudok valakit itt a forumozok kozott akinek ilyen gepe lenne? (en nem lattam)
NRB valasza mar megint csak kezd elbizonytalanitani.
Optikus: irod, hogy sok kort futottal 3 tipus korul.
Leirnad mi volt a velemenyed a Pana-rol es a Sonyrol illetve az aron kivul vegulis miert a Sonyt valasztottad?
TDK123456: Hogy van ez a csomagos szallitas? Olvastam a forumon valahol, hogy ha csomagot rendelsz akkor a szallitasi koltseget elhagyjak.
Kazetta ugyis kene hozza, ha igy nem lenne szállítási koltseg akkor inkabb csomagot rendelek.