Kedves Gesta!
Én is guesta vagyok itt, nem gestapó, s a gondolkozó gyerekek védelmére kellek, s a teljes gondolat s szabad szóllás szabadság mellett vagyok? Nem-e, az egyik legértelmesebben vitázók társaságára találhattunk, hála Istennek, amiből többet tanulhattunk, mint az összes wallási dogmákból, amihez vágom az ataizmust, meg a ewolucziferrizmust is?
Csak annyit szólnék hozzá a vitához, igy tovább, de a Cél, mi? Aztán a Lélek, az FényaUra, s ketten lettek egytest - Lélek? Minden a Férj - Feleség örök egységre - házzasságára alapszik,(mert itt van, igy jöhet létre az a mozgás : SZERETET, ami mégis anyag is?) itt jönne be HJézus is, aki ARÁMI = EGYNEJÜ?) ami az EGY ÖRÖK NAP - LÉLEK TEMPLOM, minden Lélek Örök Egyháza = HÁZ - HAUZ? NAPHÁZA, NAPAURA STB... de mindenkinek meg kell érnie, hogy az Égeikkel (ÉGI ÉNNÉVEL?)találkozzon, azaz ha az Életet választotta, aztán a halálra is meg kell érni, az örök elmulásra? A kettő abszi - ulti kizárja egymást, ugy hogy nem tud egymásról, ime a hézag, ami a halál, mig az EMEBER = SZIKRA, TÖBB DIMENZIÓS LÉNY+ egy állatt, mikor egyik mikor a másik? BESTIA is tud lenni?
Bocs Gesta, meg remélem hasznotokra tudok válni, mert ez azaz UT, amit járni lehetne, ha lehetne? Mióta totyogunk 1 hellbe?
viszlát