Persze, láttam az árakat, és tudom, hogy a 40 ezer még belépőszintű Manfrotto, de akkor is fenntartom a véleményem, hogy az kurva sok pénz. Nézd, én tanár vagyok, és nettó 90-et keresek vazze! Ne gondolg, hogy egy havi munkabérem felét fogom állványra költeni. Az ennél drágább állványok meg nem kurva drágák, hanem ****** drágák, de ezt már nem tűri a monitorom, hogy ide leírjam.
Nem értek egyet veled, Zeki. Ezt komolyan gondolod, hogy ha nem tudok megvenni egy 40 ezres állványt, akkor ne is vegyek semmilyet??? Akkor erre én meg azt mondom, hogy aki nem tud legalább 500 ezer forintért kamerát venni (mert az még nem a csúcs ár, ugye), akkor az ne is vegyen kamerát. Ez legalább ilyen súlyú kijelentés.
Úgy látszik nem sikerült megértenünk egymást. Én arra gondoltam, hogy a nem fluidos állványok között 6000 Ft-tól 15000 Ft-ig terjed az ár. Csak van közöttük olyan, ami használható valamire, nem? Nyilván nem fogok 6000 forintos állványt venni, az valószínűleg tényleg nem az igazi, de nem hiszem el, hogy csak 40 ezer forintos állványt lehet használni.
Én nem akartam feltétlen itt "vérre menő" vitát gerjeszteni, de szerintem túlzottan leegyszerűsíteni sem lehet a helyzetet.
VChris