nálam ez a '73-as képlet nagyon-nagyon nem jön be. túl egyszerű, ő pedig egy erős, karizmatikus egyéniség (ez még a fotókon is simán átjön). ez a képlet nem ezt mutatja, még akkor sem, ha skorpió az ascendens.
szinte alig van fényszög, csak egy hold-neptun kvadrát, egy vénusz-merkúr együttállás és két trigon. pl. semmi nem mutat a a 4. házban arra, hogy a szüleivel nem volt jó a kapcsolata (főleg az apjával), ráadásul a jupiter van ott, ami pont ennek az ellenkezőjét mutatja, hogy jó családi légkörben nőtt fel. a kilences házas nap megint nem rá illik, akkor komoly felsőfokú művészeti (zenei) tanulmányokat folytatott volna. nyolcas házas szaturnusz elég durva, bár volt neki öngyilkossági késztetése, az igaz.
nekem ez a képlet erőtlen hozzáképest, de mondom így nehéz, hogy alig tudok róla valamit. én fajsúlyosabb személyiségnek látom. akiket eddig a japán popvilágából bemutattatok nekünk, azok közül ő a legfajsúlyosabb, legerőteljesebb, ez a személyiségének a varázsa. egy ilyen halovány képlettel nem lehet valaki lenyűgöző.
persze én is fenntartom a tévedés jogát, mondjuk a vízöntői idealizmusommal van hajlamom belelátni a dolgokat, de elég tapasztalt vagyok már koromnál fogva...
ha gondolod megbeszélhetjük valamikor, te mégis sokkal jobban ismered, hátha rá tudsz vezetni néhány lényeges momentumra. én is megmutatnám az érveimet, amik elég jól passzolnak.
megpróbálom visszakeresni abból a Gackt topikból, hogy mire mondták a '74-et, de időigényes lesz, nem igérem holnapra. hátha segít valamit...
--------
mail-t még ma délután elküldöm neked.