létezik hogy ennyire balfasz legyek?!?!?!?
hazavittem infrat, bepakoltam gépbe, xp elindul, egy szó nélkül, de megjelent az Infravörös eszköz gyönyörűen. Na ezek után csinálhattam én bármit. Telefonon bekapcsoltam az IR módot, semmi. Egy rakás szoftverrel próbáltam "szkennelni" hogy talál-e valamit... ezek között a próbálkozások között néha tényleg felvillant a kis ikon hogy lát egy t300at, de ha próbáltam rá fájlt küldeni (mert csak két opció van ugye az ikonkában, egy Transfer meg egy Properties (ebben be van állítva minden szerintem)), akkor semmi se történik, majd eltűnik a kapcsolat-ikonka is. Teljesen szabályozhatatlan hogy mikor veszi észre arra a pár másodpercre, és bármit próbálok csinálni, szinte azonnal el is hajítja a kapcsolatot. A telefonról próbáltam bejegyzést vagy képet, vagy akármit küldeni, ekkor néha (nagyon ritkán) megint felugrott az ikon, a telefon majd közli hogy nem talált infra eszközt, és persze néhány másodperc múlva meg is szűnik az egész.
Kipróbáltam már más BIOS-beállítással, semmi változás, az eszköz szépen követi az IRQ-t meg a portot amiket esetleg változtatok, abszolút semmi jelét nem adja hogy baj lenne vele.
Na most akkor mégis miafene lehet???