Lehet. Ha szerinted okádék korszak a reneszánsz, akkor ezt írd le az anti-renenszánsz topikban és senki nem fog bántani. A belgahoz nem tudok hozzaszolni, több modi van, mindenki azt olvassa, ami érdekli (hacsak nincs direkt kérés, de akkor sem fogok hozzányúlni egy olyan topikhoz, aminek a tartalma nem érdekel és/vagy nem értek hozzá, ezt majd megteszi az, aki ebben illetékes).
A dk-t ne hasonlítsuk össze a kultúrával, ide sokkal érzékenyebb emberek járnak, amúgy ott sem marad meg sokáig a 'keresztbe-anyázás'. Nézd: nyitsz egy topikot egy téged érdeklő témáról, aztán bezuhan pár ember, aki csak fikázza az egészet és lehetetlenné teszi azok társalgását, akiket érdekel a dolog. Szerinted ez korrekt?
A bájolgással nem tudunk mit kezdeni, van, akinek ez kell. Ha engem zavar (igen), akkor nem megyek abba a topikba, főleg nem azért, hogy fikázzam őket.
A sitcom törlésre nem tudok mást mondani: nem én töröltem, a törlések között nincs ott, újra megnéztem, ettől függetlenül a modik nevében természetesen elfogadom a kritikádat, de segíteni sajnos nem tudok.
zeuszka,
halvány gőzöm sincs, hogy a software miket vizsgál olvasáskor. Ha egy letiltott nicket nem enged be olvasni sem, az tényleg marhaság, csask éppen a modik nem tudnak mit kezdeni vele.
szopiszuri,
hosszú ez a történet, majd egyszer máskor, amikor lesz rá időm. Most nincs, elnézést.